Bluesstock 2024

Hyvinkään Kesäterassilla 15.6.

20.15 HENRY O BAND
Henry Ojutkangas on yksi johtavista blueslaulajista ja -kitaristeistaSuomessa. Hän on esiintynyt monien suomalaisten bluesartistien kanssa. Hän on levyttänyt amerikkalaisen blueslegendan Champion Jack Dupreen kanssa sekä monilla muilla blues- ja jazz-levyillä Suomen parhaiden artistien kanssa.Henry on saanut vaikutteita sellaisilta blues-mestareilta, kuten T-Bone Walker, Muddy Waters ja Sonny Boy Williamson.Henry O Bandissa hänen rinnallaan ovat suomalaiset bluesmuusikot, jotka ovat soittaneet vuosikymmeniä eri huippukokoonpanoissa.Jonne Kulluvaara on yksi Suomen bluesin kysytyimmistä kitaristeista. Hän on esiintynyt ja levyttänyt useiden suomalaisten bluesartistien kanssa ja hän on myös kiertänyt ja levyttänyt useiden Amerikkalaisten blues- ja soulartistien kanssa.Basisti Jaska Prepula on eurooppalainen blues-skenen luottomuusikko, joka on useiden vuosien ajan säännöllisesti kiertänyt amerikkalaisten artistien kanssa, sekä kotimaan huippubluesartistien kanssa kuten Tomi Leino Trio ja Big Creek Slim.
Rumpali Tyko Haapalalla on pitkä levytys- ja kiertuehistoria.’Downhome King III’, on työskennellyt suomalaisen Jo’ Buddyn kanssa sekä ollut kiertueella myös ulkolaisten bluesartistien kanssa.

18.30 BLIND BLONDE & BAD LOOKING BOYS on tämän vuosituhannen hyvinkääläisen bluesin uranuurtaja. Vuonna 2009 perustettu bändi soittaa sähköisiä bluescovereita.